Uncategorized

En balanceret livsstil

En sund livsstil er en balanceret livsstil. Man skal både motionere og spise sundt, men skal da også have det lidt sjovt en gang imellem. For hvis man nu har spist sundt hele ugen, og har motioneret hele ugen så skal man vel også belønnes en gang imellem. Så læs videre og find ud af, hvordan man får en balanceret livsstil, og derved får plads til det hele. Det skal være rart at være i live!

Motion og diæt

Det er vigtigt at man får noget dagligt motion. Man burde stræbe efter en halv time motion hver dag. Hvis man har det svært med at finde motivation eller tid til at motionere, så burde man overveje noget udstyr. En squat rack kan hjælpe med at finde motivation hvis det er det man har svært med at finde. Derudover skal man også huske at spise sundt, ellers så er alt det motion forgæves. Så sørg for at spise noget af det hele. Man burde spise noget protein, nogle kulhydrater og noget grønt til alle måltider, så sørger man for at man har en balanceret sund diæt.

Men der skal være noget sjovt en gang imellem

Men der skal være plads til noget sjovt en gang imellem. Alle ens dage skal jo ikke være fyldt af motion og grøntsager. Så nogle gange kan det jo ikke skade at lave amerikanske pandekager – se her. Eller måske gå ned og købe noget fredagsguf. Og måske kan man springe motionen over en dag eller to, og se en film i stedet for. Eller tage i biografen og gå amok i bland selv slik. Det er jo også en del af en balanceret livsstil – det hele kan jo ikke være motion og grønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *