Uncategorized

Hvorfor man skal investere i et hæve-sænkebord

Med den digitale udvikling, så har flere og flere mennesker et arbejde, hvor de sidder meget foran en computer. Faktisk sidder man nok ned stort set alle arbejdstimerne, så det vil sige 6-7 timer om dagen.

Det viser sig på din sundhed, at det gør en kæmpe forskel blot at rejse sig op, fordi det generelt er mere anstrengende at stå op end at sidde ned. Måden man kan opnå dette, er ved et hæve sænkebord.

Tænk på din sundhed

Når man sidder ned en hel dag, så kommer der ikke meget blodtilførsel rundt i kroppen. Hvis man laver et lille regnestykke, så sidder ned på sin arbejdsplads mellem 30-35 timer om ugen. Dette inkluderer ikke den tid, man også sidder ned derhjemme. Derfor kan der være en del fordele ved at rejse sig op indimellem.

Med et hæve sænkebord, så øger man blodcirkulationen. Med en øget blodcirkulation kommer der generelt mange gode fordele med sig.

Dels så kan man med et sådant forebygge åreknuder, fordi blodstilstrømningen er så konstant. Man øger sin forbrænding, fordi det naturligvis er hårdere at stå op. Som det sidste så både styrker det ryggen, men også den generelle holdning, man har i kroppen. Der er altså mange fordele ved at vælge et professionelt, godt designet hæve sænkebord.

Vælg det bedste til dig selv

Når du har fundet et godt hæve sænkebord, kan du overveje om du også skulle gøre noget godt for dit helbred, når du så endelig skal sidde ned.

Som tidligere nævnt, sidder man utrolig lang tid ned, og noget af dette kan ikke undgås. Derfor kan det være smart at supplere sit hæve sænkebord med en beskyttende og ergonomisk kontorstol. På den måde kan man forebygge rygskader og andre sygdomme ved stillesiddende arbejde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *