Uncategorized

I parterapi på Østerbro

Et fasttømret sundt parforhold bygger på glæde og gensidig respekt, men også forståelse for, at vi som mennesker er forskellige grundet forskellig opvækst samt ophav. Værdier og behov kan heraf være forskellige, og som par må man finde balancen i at fremme det forhold, som begge ønsker sig.

Sundt forhold

Hvem ønsker ikke et sundt forhold, som bygger på sunde værdier, og det at kunne tale godt sammen. Det er jo dybest set en gave, som til og med også bunder i dyb kærlighed. Men det kan være en kunst at mestrer, måske til tider også i en travl hverdag.

Vi har alle noget med i bagagen; godt som skidt. Forhåbentlig mest godt. Vi kan dog alle blive ramt som mennesker af fortidens spøgelser, måske mindst som vi venter det. Nogle ting kan vise sig at være svære at lukke helt op for, idet det kan være forbundet med svigt, smerte og såret følelser. Oftest er det forbundet med traumatiske hændelser.

Brug af parterapi på Østerbro

Svigt og smerte bunder oftest fra barndommen. Disse svigt kan dertil være fastlåst i kroppen og heraf kan det ske, at ens reaktionsmønstre er uhensigtsmæssigt. Og heraf får man såret sin modpart eller skabt frustration uden egentlig at ville det.

Det kan skabe en usund spiral i forholdet, uden at det var det begge man ønskede. Oftest vil det være gentagende mønstre. Dette er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt for et parhold på den lange bane, så at en tredjepart som f.eks. en terapeut kan være behjælpelig med at løse de unyttige sammenstød, er oftest ikke tilfældige.

Det er muligt at finde parterapi Østerbro og alle andre hjørner af landet. Dette er om noget et tydeligt tegn på, at man ikke er alene med parforholdets mange forviklinger. Alle kan få brug for hjælp, så det gælder om at række ud efter den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *